86. Hoog bezoek bij demonstratie door verkenners op IvD


©Beyard

Hoog bezoek bij IvD, want er waren hoge piefen aanwezig, namelijk Generaal Dan C. Spry, directeur van het Internationaal Boy Scouts Bureau en hoofdkommissaris Baron van Voorst bezoeken de Driekoningengroep.

V.l.n.r. Br. Celstinus, aalmoezenier van Lierop, hoofdkommissaris van Voorst tot Voorst, Generaal Spry, Mgr. Bannenberg (oud-diocesaan aalmoezenier van de verkenners, Mgr. van Overbeek, directeur van het Instituut voor Doven.
Verderop rechts  achter de boom: Vaandrig br. Archangelo.

Jammer dat er verder niet geschreven was, wat ze gezien hadden. Maar ik vermoed dat de verkenners iets aan het doen waren bij de sloot, waarschijnlijk brug of vlot maken zoiets....

Jan Keizer

 

Reactie plaatsen

Reacties

diana en willem
12 jaar geleden

Hallo lezers,
Ik vind broeder Celestinus erg sportief en ok actief.Ik zal over hem iets vertellen. Want ik herinner me nog heel goed. Wij zaten in de klas van Evert van Kreij. Toen hij bij ons in de klas kwam, wilde hij ons over vroeger even vertellen.Wij luisteren heel aandachtig naar hem. Ja,toen ik ongeveer 15 of 15 jaar was of zo, zag hij een oude munt op mijn hals hangen. Hij vroeg aan mij:'waar heb je jouw oude munt gevonden of gekocht? Ik zei tegen hem:'Ik heb een oude munt ergens op de weiland gevonden. Hij vroeg aan me of hij mijn oude munt mochtlenen. Want hij wilde heel graag weten of mjn oude munt echt waard was of zo. Ik kreeg over enkele weken later een oude munt van hem terug. Hij zei dat onze oude munt nep was. Ik was wel verbaasd.
Hij houdt heel veel oude dingen van vroeger.

Diana en willem